Poker med Neteller

Gillar du att spela poker för riktiga pengar? ✅ Gör säkra insättningar och uttag via Neteller. Neteller Poker är tillgänglig i svenska pokerrum.

Poker med Neteller

Vill du prova en ny pokerupplevelse? Då föreslår vi att du spelar poker för riktiga pengar med den populära betalningsmetoden Neteller. Världen fick reda på Neteller 1999 när detta betalsätt började fungera i Kanada. Vi är glada att informera dig om att idag är nästan alla pokerturneringar tillgängliga för spelare efter insättningar via Neteller. Pokerrum erbjuder betalningar via Neteller och en trygg spelupplevelse. Neteller är populärt bland spelare som föredrar säkra och snabba transaktioner. Idag betjänas denna betalningsmetod av användare från 200 länder och tillhör PaySafeGroup. Kontoret för betalsättet ligger på Isle of Man, så Neteller regleras av de brittiska myndigheterna. För att börja spela poker med Neteller behöver du inte spendera mycket tid på att läsa instruktioner. Vi har förberett för dig en liten guide om Neteller Poker och tillgängligheten av denna betalningsmetod i pokerrum med svensk licens.

🥇 Pokerrum med Neteller

POKERRUMLICENS №POKERNÄTVERKBETALNINGSMETODERBETYGTILL POKERRUMLICENS
1
18Li7899
Diskutera 888 Sweden Ltd
Fristående
BankID, Trustly, Bankkort, PayPal, Skrill, neteller, Paysafecard, Apple pay

Läs recension
Till 888 Poker
18+ | Regler&Villkor gäller
Svensk Licens
Spela ansvarsfullt. www.stodlinjen.se
2
18Li****
Diskutera
Paf Consulting Abp

iPoker Network
BankID, Trustly, Swish, Bankkort, Paysafecard, Skrill, Neteller, Entropay

Läs recension
Till Paf Poker
18+ | Regler&Villkor
Svensk Licens
Spela ansvarsfullt. www.stodlinjen.se
3
18Li7386
Diskutera Zecure Gaming Ltd
MPN
BankID, Trustly,Bankkort, Skrill, Neteller, Paysafecard, Zimpler.

Läs recension
Till Guts Poker
18+ | Regler&Villkor
Svensk Licens
Spela ansvarsfullt. www.stodlinjen.se
4
18Li7371
Diskutera Betsson Nordic Ltd
iPoker Network
BankID, Trustly, Swish, Bankkort, Paysafecard, Skrill, Neteller, Entropay

Läs recension
Till Betsson
18+ | Regler&Villkor
Svensk Licens
Spela ansvarsfullt. www.stodlinjen.se
5
18Li10039
Diskutera BS Nordic Ltd
iPoker Network
BankID, Trustly, Swish, Bankkort, Zimpler, Skrill, Neteller

Läs recension
Till BetSafe
18+ | Regler&Villkor
Svensk Licens
Spela ansvarsfullt. www.stodlinjen.se
6
18Li7378
Diskutera Ngg Nordic Ltd
iPoker Network
BankID, Trustly, Swish, Bankkort, Zimpler, Skrill, Neteller

Läs recension
Till NordicBet
18+ | Regler&Villkor
Svensk Licens
Spela ansvarsfullt. www.stodlinjen.se

Vad behöver man veta om Neteller Poker?

Neteller är ett ganska användarvänligt sätt att göra insättningar och uttag i pokerrum. Neteller är en e-plånbok, och om du redan har erfarenhet av att använda PayPal, kommer du definitivt inte att ha svårigheter med transaktioner via Neteller. Det är ingen hemlighet att e-plånböcker är populära bland svenskar, eftersom det är de svenska spelarna som uppskattar säkerhet av transaktioner. Tack vare Neteller behöver du inte dela bankkortinformation och bankkonton med pokersajter eftersom du har en mellanhand i form av den här e-plånboken. Trots att pokersidan kommer att vara mottagaren av betalningen, är det bara Neteller som har nödvändig bankinformation. När du har överfört pengar från ditt bankkort till ditt Neteller konto kan du göra insättningar i pokerrum inom några minuter. Poker för riktiga pengar via Neteller är ett bra sätt att skydda dig mot bedragare. För att använda Neteller behöver du bara uppge registreringsinformation. Nedan berättar vi hur man använder Neteller när man spelar poker i pokerrum med svensk licens.
Läs mer: Casino med Neteller

Hur använder man Neteller?

Om du redan har använt Neteller för att betala för varor och tjänster, betyder det att du redan kan börja spela Neteller Poker. Men om du bara vill börja göra transaktioner via den e-plånboken, behöver du först skapa ett konto hos Neteller. Oroa dig inte, registreringsprocessen tar dig inte mycket tid. För att komma igång går du till Neteller webbplatsen. Du behöver ha ett användarnamn och lösenord för ditt konto. Sedan uppger du din e-postadress och får ett Neteller konto! Du har många sätt att finansiera ditt konto, men ett bankkort eller kreditkort är det mest populära sättet att överföra pengar till Neteller. När pengarna har överförts till ditt Neteller konto kan du välja en pokersida och börja spela poker för riktiga pengar.

Hur spelar man Neteller Poker?

Du kommer att njuta av poker med Neteller om du föredrar att inte spendera mycket tid på transaktioner. Dessutom kan du betala för onlinepoker tjänster via mobila enheter, så att du kan vara uppmärksam på mobilpoker. Spelet för Neteller Poker är som följer. Först och främst behöver du välja ett av pokerrummen med svensk licens, en lista över dessa pokersajter kan man hitta hos oss. Sedan registrerar du dig på den valda pokersidan och går till insättningsavsnittet. Pokersajter erbjuder vanligtvis flera betalningsmetoder. Av alla insättningsmetoder ska du välja Neteller och följa instruktionerna som visas på din dator eller mobiltelefonskärm. När du har länktat ditt Neteller konto och pokerkonto behöver du bestämma insättningsbeloppet och bekräfta transaktionen. Inom några minuter, tack vare den elektroniska plånboken, kommer pengarna att finnas på ditt pokerkonto, varefter du kan spela pokerturneringar. Glöm inte att det också finns poker freerolls där man kan spela utan insättningar.

❓ Vilka fördelar har Neteller Poker?

📌 Spelare över hela världen litar på denna e-plånbok och använder Neteller inte bara för att spela online poker, utan också för att betala för andra tjänster och överföra pengar.
📌 Neteller är ett säkert och tryggt sätt att göra transaktioner i pokerrum, eftersom det är en mellanhand i betalningar, där pokersidan är den slutliga mottagaren.
📌 Neteller gör det möjligt att göra inte bara insättningar utan också uttag i pokerrum. Om du spelar pokerrum med svensk licens, kommer dina skattefria vinster att överförs till ditt Neteller konto inom några minuter.
📌 Neteller är också en betalningsmetod med anonyma betalningar.
📌 Den här e-plånboken erbjuder snabba betalningar.
📌 Du kan göra betalningar via Neteller på din mobiltelefon och spela mobilpoker.
📌 Neteller accepterar betalningar i olika valutor, inkl. svenska kronor.

❓Har Neteller några nackdelar?

📌 Vissa pokerrum tar fortfarande ut avgifter om du väljer att betala via Neteller.
📌 Ibland kan pengar överförs i flera arbetsdagar.

Säg vad du tycker!

0 0