RiktigaPengar » Lotto

Lotto

Online lotto

Lotto online är en speciell form av nätspel som ger spelare tillgång till enorma lotterier jorden runt som ofta har mycket större jackpottar än svenska lotterier eller olika casinospel. Jackpottrekordet i till exempel det amerikanska Powerball lotteriet är 1,6 miljarder $!
Bästa svenska lotterisidor 2020 betta på lotto
Att spela lotto är jätte enkelt och de flesta svenskar vet precis hur man gör. Därför är det inte heller svårt att spela lotto online – för det fungerar precis på samma sätt. Du fyller i dina nummer och håller tummarna. Enda skillnaden är att du gör det på nätet och jackpottarna du kan vinna är flerdubbelt större än hos Svenska Spel.

Lotto spel på nätet

När du väljer vilken sajt du ska spela på, måste du vara medveten om att det finns två olika sorters online lottosajter. Den ena sorten funger som ett ombud för dig. Du beställer kupongen på nätet och firmans representant går och köper kupongen lokalt för dig, förvarar den för dig och löser in eventuella vinster. I den andra typen av lottosajter finns det aldrig någon fysisk kupong. Utan du bettar på utgången i en lottodragning. Här är kupongpriserna ofta lite lägre, men du har inga garantier på att vinsterna betalas ut. I det första fallet, ombudsmodellen, är det inte spelbolaget utan de officiella nationella lotterioperatörerna som betalar ut vinsterna då du vinner.

Sidor som erbjuder lotterier på nätet

Vi rekommenderar ombudsmodellen då vinstutbetalningen är 100 % tryggad av de officiella lotterioperatörerna. Dessutom går en del av det du betalar för kupongen till välgörenhetsändamål i de olika lokala lotterierna, precis som Svenska Spel skänker pengar från försäljningsintäkter till välgörande ändamål. På bettingsajter går alla intäkter direkt till sajtens ägare.

theLotter är den äldsta lottoombudstjänsten och finns online sedan 2002. De har också det största utbudet lotterier och en massa andra spännande spelfunktioner. De har betalat ut miljontals i vinster åt massvis med spelare under årens lopp och har ständigt nya stora vinnare. Läs hela recensionen om theLotter här.