RiktigaPengar » Lotto » Lottobetting på internationella lotterier

Lottobetting på internationella lotterier

Lottobetting på internationella lotterier

thelotter TheLotter är en möjlighet att betta inte bara på svenska lotterier utan också att betta på lotterier från andra länder. Tack vare denna möjlighet kan du sitta hemma och samtidigt kunna få en vinst från ett 🇪🇸 spansk eller 🇦🇺 australiskt lotteri, till exempel. Tack vare internationella lotterier får du också tillgång till olika form av spel och jackpots.
Bästa svenska lotterisidor 2020 betta på lotto
Totalt erbjuder TheLotter användare betting på 45 internationella lotterier. Bland dem hittar du sådana välkända exempel på online lotto som 🇺🇸 US Powerball, 🇺🇸 Mega Millions eller 🇪🇺 EuroMillions. Förutom att spelare av theLotter får tillgång till olika lotterier från olika länder kan du också betta med olika spelformat.

TheLotter fick en svensk licens
Naturligtvis är den mest populära och bekanta formen av spelet standardspel. Om du gör lottobetting genom en sådan spelform, behöver du bara välja nummer och antal rader. Om du vill öka dina chanser att vinna, utöver de redan valda numren i standardspel, kan du välja ännu fler nummer genom systemspel.

En annan typ av spelform i lotterier online är bolagsspel. Bolagsspel kommer att vädja till spelare som vill betta tillsammans med andra användare. Detta innebär att du ingår i en grupp, och om en grupp vinner, delas vinsten in i denna grupp beroende på vad som bettas.

Om du vill välja båda dessa alternativ för lottobetting, är spelpaket lämpligt för dig. Med hjälp av spelpaket kan du betta på lotterier online individuellt samt delta i bolagsspel. Och du kan få både ditt separata pris och en del av teamets vinst.