RiktigaPengar » Lotto » Spelpaket på TheLotter

Spelpaket på TheLotter

Betta med Spelpaket på TheLotter

Bästa svenska lotterisidor 2020 betta på lotto
Vilket är spelpaket på TheLotter? Tack vare spelpaket på TheLotter kan du samtidigt betta på online lotto individuellt och samtidigt bli en del av en grupp med hjälp av bolagsspel. Om du väljer ett personligt spel, bettar du bara med dina nummer, och när du bettar på lotterier genom bolagsspel, liksom andra medlemmar i gruppen, köper du din del i spelet. Således blir det tydligt att genom bolagsspel blir chanserna att vinna större. Men om du vinner genom denna spelform blir vinsten mindre än om du vann genom personligt deltagande.
Spelpaket på TheLotter
Det är därför TheLotter erbjuder sina användare att kombinera båda dessa spelalternativ genom spelpaket. Om du köper ett spelpaket får du för en liten del av priset tillgång till spel i lotteriet med mer än en rad satsningar. Du kombinerar två typer av spel och kan därför förbättra dina chanser att vinna. Du kan också prova dig själv i spel med en grupp och dela din upplevelse med andra användare, samt betta på lotto individuellt.
Spelpaket på TheLotter

🎱 Varför väljer användare spelpaket på TheLotter?

Först av allt, en sådan spelform låter användare spara pengar. Du behöver inte köpa två eller tre separata lotterier, för med bara ett köp, ett spelpaket får du tillgång till både individuellt deltagande i lottobetting och möjligheten att delta i bolagsspel. Denna form av betting på lotterier blir alltmer populär eftersom du kan vinna ett stort belopp när du bettar med hjälp av personligt deltagande och samtidigt öka chansen att vinna genom bolagsspel.

Med personligt deltagande är det svårt att öka chanserna att vinna, men samtidigt, bara med sådan spelform och betting på lotto online kan du vinna en stor summa pengar. Bolagsspel innebär en mindre mängd vinster, eftersom hela priset delas mellan alla medlemmar i gruppen. Därför är det ideala alternativet att kombinera dessa två spelformer i spelpaket.

Vilka typer av spelpaket finns det?

TheLotter erbjuder spelpaket med olika lotterier, och deras urval är olika. Tänk på att du kan köpa 1-3 spelpaket för en dragning. Beroende på dragning och lotterierna kan innehållet i spelpaketen variera. I varje spelpaket hittar man emellertid ett personligt deltagande och minst ett bolagsspel. På spelsajten TheLotter hittar man klassiska spelpaket, Deluxe spelpaket och Premium spelpaket. De två sista kategorierna erbjuder användare fler rader för betting i bolagsspel, så chanserna att vinna ökar. Till skillnad från klassiska spelpaket erbjuder Deluxe och Premium spelpaket andelar för stora bolagsspel.

Vad behöver man veta för att betta med spelpaket?

Personligt deltagande i spelpaketet är vanligtvis ett spel med ett 1-radsspel där du kan betta på lotterier online. I denna form av spelet kan du välja nummer själv, även om du också kan lita på ödet och använda snabbvalsknappen för att slumpmässigt välja nummer. När du vinner får du alla dina vinster. När det gäller bolagsrader i bolagsspel kan antalet variera beroende på spelpaketet. Du spelar samtidigt med 456 nummer om det finns 200 bolagsrader och en andel för ett 256 raders i spelpaketet. Du behöver också veta att bolagsspel är uppdelade i andelar. En spelare får 2% av vinsten om bolagsspel har 50 andelar. De priser du får från personligt deltagande tillhör bara dig. Vinster i bolagsspel fördelas bland deltagarna beroende på andelar.

❓ Spelpaket – Vanliga frågor och svar

Sparar jag om jag väljer att betta med spelpaket?

📌 Ja, du sparar. Om du köper ett spelpaket, och inte separat personligt deltagande och bolagsspel, kan du spara upp till 25%.

Finns det prenumeration på spelpaket?

📌 Nej, en sådan prenumeration finns ännu inte på TheLotter. Du kan köpa ett spelpaket för en dragning samt välja ett spelpaket med 5, 10, 25 och till och med 52 dragningar.

Kan jag välja nummer själv?

📌 Ja, du kan välja nummer själv om du bettar på online lotto genom personligt deltagande. Men när du gör betting genom bolagsspel är nummer färdiga.

Hur delas vinsterna ut?

📌 Du får alla vinster i betting genom personligt deltagande. Men om du är en del av bolagsspel, kommer du i detta fall bara att få en viss procentandel av vinsten.

Säg vad du tycker!

0 0