RiktigaPengar » Online poker » FullTilt Poker

FullTilt Poker

18+ | Regler&Villkor | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se

Recension av FullTilt Poker

fulltilt pokerFullTilt Poker är en pokersida som grundades 2004 och känd för sitt hektiska förflutna. 2011 tappade FullTilt sin licens efter händelserna i Black Friday-skandalen. Tyvärr upptäcktes att pokersidan inte kunde betala vinsten till spelarna. Idag är dock FullTilt Poker en del av PokerStars och drivs av TSG Interactive Plc. Full Tilt Poker är ett licensierat pokerrum som erbjuder användare en säker spelupplevelse av poker för riktiga pengar.

FullTilt Poker Bonusar

Besök FullTil Poker för att hitta bonusar och information om bonusar.

Turneringar på FullTilt Poker

Pokerrummet har förändrats sedan det förlorade sin tidigare licens. Modern FullTilt Poker är en pokersajt där du hittar alla de mest populära typerna av poker. Spelsidan ger möjlighet att få spelupplevelse med hjälp av Texas Hold’em, Omaha och Omaha hi / lo. Dessa spel har också olika alternativ. Till exempel kan du spela sexkorts-Omaha och även välja en av hi / lo-limitformerna. Men förutom sådana sällsynta typer av spel på FullTilt Poker kan du också spela klassiska NLH, FL Hold’em och PLO. Sit and Go-spel är ganska populära bland svenska användare. På den här pokersajten hittar du spel av denna typ och troligen kommer du inte att bli besviken över spelerbjudandet. Bland de klassiska Sit & Go-alternativen kommer användare att hitta satelliter, flipouts och flerbordsspel.
Tyvärr har FullTilt Poker färre turneringar tillgängliga. De som återstår ger emellertid en möjlighet att träna din spelnivå. På sajten hittar du populära söndagsturneringar. Varje dag erbjuds användare turneringar av olika slag: rebuys, freerolls, sit & go, satelliter. Här är några exempel på pokerturneringar på FullTilt Poker:

  • Shootouts
  • Matrix
  • Cashouts
  • Multi Entry
  • Rush turneringar

Den största FullTilt Poker-turneringen är FTOPS (FullTilt Online Poker Series). Denna pokerturnering är tillgänglig för spelare tre gånger om året. Du kan välja en av 45 turneringar. Pokerrummet erbjuder också MiniFTOPS för användare med mindre inköp.

FullTilt Poker via mobila enheter

Om du värdesätter din tid och till och med spelar på språng, har FullTilt Poker något att erbjuda dig. Pokerrummet är tillgängligt via mobila enheter. För att spela mobilpoker behöver du först ladda ner appen från Apple Store eller PlayMarket. Spel finns tillgängliga via en smart telefon och Android-surfplatta såväl som via iPhone och iPad. Tänk emellertid på att mobilpoker på FullTilt Poker bara kan nås om du spelar vid ett bord.

Insättningar och uttag

FullTilt Poker insättningar och uttag är säkra och trygga transaktioner. För att börja spela poker i det här pokerrummet behöver du först registrera dig och sedan välja metoden genom vilken du sätter in pengar på ditt konto. FullTilt Poker erbjuder att betala via VISA och MasterCard kort. Detta är en klassisk betalningsmetod på spelsajter. FullTilt Poker låter dig dessutom sätta in och ta ut pengar via e-plånböcker. Neteller och Skrill, samt Paysafecard och Entropay finns tillgängliga på pokersajten. Banköverföring är fortfarande den aktuella betalningsmetoden.

Svensk licens för FullTilt Poker

Trots inte den mest framgångsrika upplevelsen att tillhandahålla tjänster till spelare är FullTilt Poker idag ett pokerrum som har fått en svensk spellicens (Licensnummer: 18Li7609). Som vi redan sa, driver spelbolaget TSG Interactive Plc detta pokerrum, så du kan lita på högkvalitativa och trygga tjänster i form av pokerturneringar, mobilpoker och naturligtvis skattefria vinster. Den svenska licensen innebär att Spelinspektionen säkerställer att FullTilt Poker tillhandahåller villkoren för ansvarsfullt spel. I pokerrummet kan du ställa in spelgränserna. Dessutom har du när som helst möjlighet att avstänga dig från spel med hjälp av Spelpaus.

Kundsupport

Tyvärr är kundsupport inte den bästa tjänsten som detta pokerrum har. Det är svårt att hitta tillgång till supportteamet på FullTilt Poker och ställa en fråga. Om du snabbt behöver ett svar på din fråga kan du bara försöka använda det engelskspråkiga FAQ-avsnittet, som innehåller de vanligaste frågorna om poker och svaren på dem.

Sammanfattning

FullTilt Poker har upplevt svåra tider och är nu ett spelrum som återigen får nya spelares förtroende och återställer förtroende från tidigare lojala användare. Tack vare det faktum att FullTilt Poker har fått en spellicens från Spelinspektionen, kan du inte oroa dig för säkerheten i spel och turneringar. Pokerrummet har inte en enorm uppsättning pokerspel, men du kan fortfarande hitta de mest populära pokerspelen och pokerturneringarna på sajten. FullTilt Poker kommer att erbjuda varje användare (en ny och redan erfaren spelare) något speciellt. Glöm inte att spela ansvarsfullt!

18+ | Regler&Villkor | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se

Om du vill dela din åsikt om FullTilt Poker med andra spelare, besök vårt FullTilt Poker Forum!

Summary
Vill du spela online eller mobil poker för riktiga pengar? Läs vår trygga recension av Full Tilt Poker - ett pokerrum med svensk licens.
9
Nästan perfekt
Design - 9
Spelutbud - 9
Betalningsmetoder - 9
Spelupplevelse - 9

Säg vad du tycker!

1 0