RiktigaPengar » Upptäck Sveriges bästa slots: Topplistan

Upptäck Sveriges bästa slots: Topplistan

De Tio Bästa Slotspelen i Sverige

Här är en recension av de tio bästa slotspelen i Sverige, inklusive information om spelleverantören, RTP, hjul och bonusrundor.

Mega Moolah (Microgaming)

 • Mega Moolah (Microgaming) – Med en RTP på 94,20% är detta en progressiv jackpott-slot som har fyra nivåer av jackpots att vinna. Den har fem hjul och 25 vinstlinjer, och bonusrundan ger spelarna chansen att vinna en av jackpottarna.Mega Moolah är en av de mest kända slotspelen från Microgaming, och det är känt för sin stora progressiva jackpott. Spelet har en djungeltema med symboler som lejon, giraffer, zebror och elefanter. Spelet har också en ljus och färgstark design som gör det till en rolig upplevelse för spelare.

  Historien bakom Mega Moolah är enkel. Spelet lanserades år 2006 av Microgaming, en av de ledande spelleverantörerna i branschen. Mega Moolah har sedan dess blivit en av de mest spelade slotspelen på marknaden och har gjort flera spelare till miljonärer.

  Det som gör Mega Moolah unikt är den progressiva jackpotten som kan vinnas i spelet. Jackpotten ökar för varje insats som görs på spelet, vilket innebär att den kan växa till enorma summor. När en spelare lyckas träffa jackpotten, kan det förändra deras liv för alltid.

  Mega Moolah har gjort flera spelare till miljonärer genom åren. Bland de största vinsterna inkluderar en brittisk soldat som vann 13,2 miljoner pund år 2015, en grekisk spelare som vann 8,3 miljoner euro år 2020 och en kanadensisk spelare som vann 20 miljoner kanadensiska dollar år 2019. Dessa spelare har blivit kända i spelvärlden under namn som ”Soldier of Luck”, ”Georgios M” och ”Player X”.

Starburst (NetEnt)

 • Starburst (NetEnt) – Med en RTP på 96,10% är detta en populär slot med fem hjul och tio vinstlinjer. Spelet har inga bonusrundor, men vinsterna kan lätt ackumuleras tack vare funktionen för wilds och re-spins.Starburst är en av de mest populära slotspelen från NetEnt, och det är känt för sin enkla men underhållande design och spännande spelfunktioner. Spelet har en kosmiskt tema med symboler som juveler, BAR-symboler och sjuor. Spelet har också en futuristisk design med ljusa färger och blinkande ljus som skapar en rolig spelupplevelse för spelare.

  Historien bakom Starburst är att det lanserades år 2012 av NetEnt, som är en av de mest respekterade spelleverantörerna i branschen. Starburst blev snabbt ett av de mest populära slotspelen på marknaden och har fortsatt att vara en favorit bland spelare i hela världen.

  Starburst har en unik spelfunktion som kallas för Win Both Ways, vilket innebär att spelaren kan vinna från både vänster till höger och från höger till vänster på hjulen. Detta ökar chansen att vinna stort på spelet och skapar en mer spännande spelupplevelse för spelaren.

  Starburst har gjort flera spelare till miljonärer genom åren. En av de största vinsterna var när en brittisk spelare vann 2,5 miljoner pund år 2015. Andra stora vinster inkluderar en norsk spelare som vann 5,6 miljoner norska kronor år 2018 och en svensk spelare som vann 4,4 miljoner svenska kronor år 2016. Dessa spelare har blivit kända i spelvärlden under namn som ”Player 1”, ”Norsk1978” och ”Gladiator85”.

Gonzo’s Quest (NetEnt)

 • Gonzo’s Quest (NetEnt) – Med en RTP på 95,97% är detta en slot med fem hjul och 20 vinstlinjer som har en spännande bonusrunda där spelarna kan få gratissnurr och öka sina vinster med multiplikatorer.Gonzo’s Quest är en populär slot från NetEnt som är känd för sin spännande spelupplevelse och innovativa spelfunktioner. Spelet har en historiskt tema med symboler som Inka-möss och guldmasker. Spelet har också en fantastisk 3D-grafik och animerade sekvenser som skapar en unik och underhållande spelupplevelse.

  Historien bakom Gonzo’s Quest är att det lanserades år 2011 av NetEnt och blev snabbt ett av deras mest populära slotspel. Spelet har en unik spelfunktion som kallas för Avalanche, vilket innebär att symbolerna faller ned från toppen av hjulen istället för att snurra. När en vinnande kombination skapas, exploderar symbolerna och nya symboler faller ned för att skapa chanser till fler vinster.

  Gonzo’s Quest har gjort flera spelare till miljonärer genom åren. En av de största vinsterna var när en brittisk spelare vann 6,4 miljoner pund år 2015. Andra stora vinster inkluderar en finsk spelare som vann 2,6 miljoner euro år 2013 och en brittisk spelare som vann 2,5 miljoner pund år 2016. Dessa spelare har blivit kända i spelvärlden under namn som ”Wellzyc”, ”Klaus E” och ”Jonathan Heywood”.

Thunderstruck II (Microgaming)

 • Thunderstruck II (Microgaming) – Med en RTP på 96,65% är detta en slot med fem hjul och 243 sätt att vinna. Spelet har fyra olika bonusrundor med en mängd olika funktioner som wilds och multiplikatorer.Thunderstruck II är en populär slot från Microgaming som är känd för sin spännande spelupplevelse och höga vinstpotential. Spelet har en nordiskt tema med symboler som gudar och hjältar från den nordiska mytologin. Spelet har också en fantastisk grafik och animerade sekvenser som skapar en unik och underhållande spelupplevelse.

  Historien bakom Thunderstruck II är att det lanserades år 2010 av Microgaming som en uppföljare till det populära spelet Thunderstruck. Spelet har en unik spelfunktion som kallas för Great Hall of Spins, vilket är en bonusfunktion som aktiveras när spelaren landar tre eller fler bonus-symboler. Denna funktion ger spelaren möjlighet att vinna stora vinster och aktiverar också en historia som berättas genom en animerad sekvens.

  Thunderstruck II har gjort flera spelare till miljonärer genom åren. En av de största vinsterna var när en kanadensisk spelare vann 7,5 miljoner dollar år 2016. Andra stora vinster inkluderar en brittisk spelare som vann 5,8 miljoner pund år 2012 och en kanadensisk spelare som vann 3,7 miljoner dollar år 2013. Dessa spelare har blivit kända i spelvärlden under namn som ”Mark A”, ”John Orchard” och ”Rawiri Pou”.

Book of Dead (Play’n GO)

 • Book of Dead (Play’n GO) – Med en RTP på 96,21% är detta en slot med fem hjul och tio vinstlinjer. Spelet har en bonusrunda där spelarna kan få gratissnurr och öka sina vinster med en expanderande symbol.
  Book of Dead är en slot från spelleverantören Play’n GO som är inspirerad av det gamla Egypten och dess mystik. Spelet är känt för sin höga volatilitet och potentiellt höga utbetalningar.Spelet är designat med en mörk och mystisk bakgrund och symboler som inkluderar faraoniska skatter, Anubis, Osiris och huvudpersonen Rich Wilde. En av de mest eftertraktade symbolerna är boken av döden, som fungerar som både en wild- och en scattersymbol.

  Historien bakom spelet följer äventyraren Rich Wilde som söker efter en gammal bok som sägs ha magiska krafter. Spelaren tar på sig rollen som Rich Wilde och navigerar genom spelet för att hitta boken och aktivera bonusfunktionerna.

  Book of Dead har gjort flera spelare till miljonärer genom åren. En av de största vinsterna var när en norsk spelare vann 8,63 miljoner kronor år 2019. Andra stora vinster inkluderar en brittisk spelare som vann 4,1 miljoner pund år 2018 och en tysk spelare som vann 2,7 miljoner euro år 2020. Dessa spelare har blivit kända i spelvärlden under namn som ”gamboozler”, ”E.T” och ”Obaesso”.

Immortal Romance (Microgaming)

 • Immortal Romance (Microgaming) – Med en RTP på 96,86% är detta en slot med fem hjul och 243 sätt att vinna. Spelet har fyra olika bonusrundor med en mängd olika funktioner som wilds och multiplikatorer.Immortal Romance är en populär slot från spelleverantören Microgaming som har en vampyrromantisk tema. Spelet har fem hjul och tre rader och erbjuder en mängd spännande funktioner som wilds, scatters och bonusfunktioner.

  Spelet är designat med en mörk bakgrund och symboler som inkluderar vampyrer, häxor, oknytt och de fyra huvudkaraktärerna i spelet – Amber, Troy, Michael och Sarah. En av de mest eftertraktade symbolerna är den gyllene lejonhuvudet som fungerar som en wildsymbol och ger spelaren chansen att vinna stora vinster.

  Historien bakom spelet följer vampyrkaraktärerna och deras relationer och intriger. Spelet har en progressiv handling som utvecklas allteftersom spelaren fortsätter att spela och upptäcka nya funktioner.

  Immortal Romance har gjort flera spelare till miljonärer genom åren. En av de största vinsterna var när en kanadensisk spelare vann 7,5 miljoner kanadensiska dollar år 2017. Andra stora vinster inkluderar en brittisk spelare som vann 1,5 miljoner pund år 2013 och en australisk spelare som vann 327 000 australiska dollar år 2015. Dessa spelare har blivit kända i spelvärlden under namn som ”MarkA”, ”Gail F” och ”Stacey K”.

Book of Ra Deluxe (Novomatic)

 • Book of Ra Deluxe (Novomatic) – Med en RTP på 95,10% är detta en slot med fem hjul och tio vinstlinjer. Spelet har en bonusrunda där spelarna kan få gratissnurr och öka sina vinster med en expanderande symbol.Book of Ra Deluxe är en spelautomat från spelleverantören Novomatic med ett egyptiskt tema. Spelet har fem hjul och tre rader och erbjuder spelaren en spännande upplevelse med wilds, scatters och en unik bonusrunda.

  Spelet är utformat med en mystisk egyptisk bakgrund och symboler som inkluderar faraoner, skarabéer och guldmasker. Den mest eftertraktade symbolen är ”Book of Ra”, som fungerar som både en wildsymbol och en scattersymbol. När tre eller fler Book of Ra-symboler landar på hjulen aktiveras bonusrundan där spelaren kan vinna stora vinster.

  Historien bakom spelet följer en äventyrare som söker efter det legendariska Book of Ra, en bok som sägs ha mäktiga krafter och skatter. Bonusrundan tar spelaren till en dold gravkammare där de kan öppna boken för att avslöja hemligheter och vinna stora vinster.

  Book of Ra Deluxe har gjort flera spelare till miljonärer genom åren. En av de största vinsterna var när en tysk spelare vann över 1 miljon euro år 2018. Andra stora vinster inkluderar en schweizisk spelare som vann över 160 000 euro år 2017 och en grekisk spelare som vann över 90 000 euro år 2019. Dessa spelare har blivit kända i spelvärlden under namn som ”Julia K”, ”Jack B” och ”Nikos V”.

Dead or Alive (NetEnt)

 • Dead or Alive (NetEnt) – Med en RTP på 96,82% är detta en slot med fem hjul och nio vinstlinjer. Spelet har en bonusrunda där spelarna kan få gratissnurr med en multiplikator på upp till x2.Dead or Alive är en spelautomat från spelleverantören Netent med en western-tema. Spelet har fem hjul och tre rader och innehåller symboler som cowboyhattar, pistolskåp och andra ikoniska western-symboler.

  Spelet har en bonusrunda där spelaren kan vinna free spins och där alla vinster multipliceras med tre. För att aktivera bonusrundan måste spelaren få tre eller fler scattersymboler på hjulen.

  Historien bakom spelet följer en grupp av legendariska amerikanska cowboys som försöker fånga de farligaste brottslingarna i västra USA. Spelet har också en spännande musik och ljudeffekter som gör det ännu mer underhållande.

  Dead or Alive har gjort flera spelare till miljonärer genom åren. En av de största vinsterna var när en finsk spelare vann över 800 000 euro år 2017. Andra stora vinster inkluderar en svensk spelare som vann över 350 000 euro år 2019 och en norsk spelare som vann över 200 000 euro år 2016. Dessa spelare har blivit kända i spelvärlden under namn som ”Hannu P”, ”Karl J” och ”Erik B”.

Aloha! Cluster Pays (NetEnt)

 • Aloha! Cluster Pays (NetEnt) – Med en RTP på 96,42% är detta en slot med sex hjul och fem rader som använder sig av en kluster-vinstdesign. Spelet har en bonusrunda där spelarna kan få gratissnurr och öka sina vinster med multiplikatorer.Aloha! Cluster Pays är en spelautomat från spelleverantören NetEnt med en hawaiiansk ö-tema. Spelet har sex hjul och fem rader och saknar traditionella vinstlinjer. Istället vinner spelaren genom att matcha kluster av symboler.

  Spelet har också en mängd bonusfunktioner som inkluderar free spins, wild-symboler och symboluppgraderingar. En av de mest populära funktionerna är Sticky Win Respins, där spelaren får en gratis omsnurr varje gång en vinnande kombination bildas.

  Historien bakom spelet följer en äventyrlig hawaiiansk ö-invånare vid namn Tiki som tar spelaren med på en resa genom det tropiska paradiset. Spelet har en färgglad och livlig design med symboler som ananas, kokosnötter och blommor.

  Aloha! Cluster Pays har gjort flera spelare till miljonärer genom åren. En av de största vinsterna var när en brittisk spelare vann över 600 000 pund år 2017. Andra stora vinster inkluderar en svensk spelare som vann över 300 000 euro år 2019 och en norsk spelare som vann över 200 000 euro år 2018. Dessa spelare har blivit kända i spelvärlden under namn som ”Sarah G”, ”Sofie L” och ”Johan B”.

Mega Fortune (NetEnt)

 • Mega Fortune (NetEnt) – Med en RTP på 96,60% är detta en progressiv jackpott-slot med fem hjul och 25 vinstlinjer. Spelet har en bonusrunda där spelarna kan snurra lyckohjulet för att vinna en av tre jackpottar.Mega Fortune är en spelautomat från spelleverantören NetEnt med ett lyxigt livsstil-tema. Spelet har fem hjul och tre rader med 25 vinstlinjer.

  En av de mest populära funktionerna i spelet är bonusspelet som ger spelaren chansen att vinna en av tre jackpottar: Mega Jackpot, Major Jackpot och Rapid Jackpot. För att aktivera bonusspelet måste spelaren få tre bonussymboler på en aktiv vinstlinje.

  Symbolerna i spelet inkluderar lyxiga föremål som yachter, bilar, champagneflaskor och diamantringar. Spelet har också wild-symboler och free spins.

  Historien bakom spelet följer en fantasi om att leva det lyxliv som de mest framgångsrika människorna i världen njuter av. Spelet har en elegant och sofistikerad design som speglar denna fantasi.

  Mega Fortune har gjort flera spelare till miljonärer genom åren. En av de största vinsterna var när en finsk spelare vann över 17,8 miljoner euro år 2013, vilket gjorde vinsten till en av de största i historien för en online-spelautomat. Andra stora vinster inkluderar en brittisk spelare som vann över 2,5 miljoner pund år 2015 och en svensk spelare som vann över 4,6 miljoner euro år 2012. Dessa spelare har blivit kända i spelvärlden under namn som ”Helsinki-man”, ”Jon Heywood” och ”Alexander”.

Sammanfattningsvis finns det många fantastiska slotspel som kan underhålla spelare i Sverige. Det är viktigt att notera att RTP (return to player) är ett viktigt faktum att överväga när man väljer en slot att spela på. Ju högre RTP, desto högre chans har spelaren att vinna. Men, det är också viktigt att ta hänsyn till andra faktorer såsom bonusrundor, antalet hjul och vinstlinjer och andra spännande funktioner.

Oavsett om du är en erfaren spelare eller en nybörjare, finns det många slotspel som passar alla smaker. Microgaming, NetEnt och Play’n GO är några av de mest populära spelleverantörerna i Sverige, och deras slotspel har blivit favoriter bland spelare i hela landet.

Så, varför inte ge några av dessa bästa slotspel en chans nästa gång du vill roa dig med lite spelande?