RiktigaPengar » Lotto » TheLotter

TheLotter

TheLotter har beviljats en ny svensk licens och accepterar svenska spelare. Licensnummer: 18Li2438 (Lotto Direct Limited).18+ | Regler&Villkor | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se

🎱 Recension av TheLotter

TheLotter är en tjänst för lottospel online, där du kan spela på internationella lotterier med enorma jackpottar oberoende av var du bor. Sajten drivs av Lotto Directed Limited, finns sedan 2002 och är också översatt till svenska.

Du fyller i en lottokupong och betalar på sajten och sedan köper theLotters lokala kontor kupongen för dig på plats. Kupongen skannas sedan in på ditt konto och om det efter dragningen visar sig att du vunnit så löser representanten in vinsten åt dig. Om det är en stor vinst så flygs du själv in och får kupongen i handen så att du kan ta ut vinsten själv.

TheLotter ordnar inte själv något lotteri, utan fungerar som ett spelombud. De olika lotteriernas egna spelregler gäller alltså också när man spelar på TheLotter. Du kan lagligt betta på lotto online på denna bettingsida på grund av att spelsidan nu har en svensk spellicens! Endast säkra betalningar, skattefria vinster och villkor för ett ansvarsfullt spel väntar på dig med online lotto på TheLotter.

thelotter

TheLotter bonus

För att hitta bonusar och all information om TheLotter bonusar klicka den här.

Betalningsmetoder och support på TheLotter

För att kunna betta på lotterier hos TheLotter behöver du knyta en betalningsmetod till ditt konto. Det finns en mängd olika metoder att välja på: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Zimpler, PaySafeCard eller Trustly.
När du registrerar ett konto så ser du en lista över alla betalningsmetoder som är tillgängliga. Minsta insättningsbelopp i Lotter är 240 kr. En insättning får inte överstiga 9000 kr. Beträffande uttag av pengar är hittills bara bankkort tillgängliga för dig, liksom Skrill eller Neteller. Alla betalningsmetoder hos theLotter är trygga, så välj den som du gillar mest än andra för att få tillgång till betting på lotto online.
Sajten har en kundtjänst som är öppen dygnet runt och du kan kontakta dem per telefon, live chatt, email eller whatsapp. Telefonlinjen är inte gratis från Sverige, men de svarar ofta direkt på chatten eller via whatsapp. Dessutom har spelsidan ett bra avsnitt med FAQ.

TheLotters jackpottvinnare

Vinnare på sajten får vara anonyma, och presenteras oftast endast med sina initialer och med en mask för ansiktet. Sajten har haft några riktigt stora vinnare och nya dyker upp med jämna mellanrum. Den största vinnaren är en kvinna från Panama som vann 30 miljoner $ i ett amerikanskt lotteri 2016. Sajtens andra jackpottvinnare är en irakier som vann 6,4 miljoner $ i Oregon Megabucks 2015. Utöver dessa jackpottvinnare är det många som vunnit pris på 1 miljon $. T.ex. spelare från El Salvador, Ukraina, Australien, UK osv.

TheLotter online betting på lotto – sammanfattning

Det finns två olika sorters online lottosajter, de där man bettar på utkomsten i olika lotterier, och de där man köper en officiell lottokupong via ett ombud online. theLotter tillhör den senare kategorin. Det som är bra med det här är att det inte är sajten som betalar ut vinsten, utan den officiella lotterioperatören. På det sättet vet man med säkerhet att man får ut sina pengar om man vinner. TheLotter är den äldsta operatören på det här området och de har mycket erfarenhet och har det största utbudet lotterier av alla lottosajter. Allt känns säkert och tryggt och supporten fungerar bra.

Varför skulle du spela om svenska lottojackpottar när du lika lätt kan delta i olika internationella lotterier med enorma jackpottar?

thelotterTheLotter är en möjlighet att betta på lotterier online från hela världen. Spelsajten har utmärkt navigering. Förutom själva satsningarna hittar du också all nödvändig information om lotto online. Hur fungerar lottobetting? Vad är historien om lotterierna? Hur gör man betting på lotto online? Du hittar svar på alla dessa frågor och mycket mer på TheLotter. Kom ihåg att theLotter är en svensk licensierad spelsida, så här hittar du alltid villkoren för ansvarsfullt spel.

❓ FRÅGOR OCH SVAR – THELOTTER

TheLotter är en spelsida där svenska spelare kan betta på lotterier online. Användare har tillgång till mer än 45 lotterier. För att vara mer exakt bettar användare på lotteriers dragningsresultat. Du får ett pris om du gissade hela eller delar av de siffror som vinner. Varje pris motsvarar ett visst antal nummer som gissas av spelare.

Varje lotteri har officiella lotteriresultat, som publiceras efter varje dragning. Men om man bettar på online lotto hos theLotter, behöver man inte kontrollera resultaten av varje dragning själv. Spelsidan informerar sina användare om vinsterna via e-post eller SMS. TheLotter erbjuder också en gratistjänst som SMS-aviseringar. Man kan registrera sig för aviseringar och därmed omedelbart ta reda på sina vinster.

Alla användare som vill få tillgång till online lotto på spelsidan theLotter behöver först skapa ett spelkonto. För att registrera sig på theLotter behöver man använda sin e-post. Efter registrering får man tillgång till lotterierna, bland vilka man väljer ditt favoritlotteri och bettar på dess resultat.

Vissa lotterier ger spelare möjlighet att välja tilläggsnummer (extranummer) tillsammans med vanliga nummer i lotteriet. Om du gissar alla huvudnummer och tilläggsnummer får du en jackpot. Under ritningen dras siffrorna för tilläggsnummer från en annan rulle. På theLotter kan du hitta lotterier med ett eller två extra nummer, nämligen Powerball, Mega Millions eller EuroMillions och EuroJackpot.

Man får en funktion Reintegro om man väljer att betta på spanska lotterier som La Primitiva, BonoLoto och El Gordo. Enkelt uttryckt är Reintegro ett tilläggsnummer. I BonoLoto lotteriet får spelare sitt Reintegro slumpmässigt, medan i La Primitiva och El Gordo lotterierna väljer spelare Reintegro-nummer själv.

Om du väljer ett systemspel betyder det att du spelar med ett visst antal nummer, vilket överstiger det vanliga antalet nummer för varje lotteri. Därefter genereras alla dessa nummer automatiskt i alla möjliga kombinationer. Spelsidan theLotter erbjuder användare att välja 6-14 nummer om man bestämmer sig för att prova sig själv i ett systemspel.

Ett lotteribolag antar att det finns en grupp spelare som bettar tillsammans. Denna typ av spel kan öka dina chanser att vinna. Detta innebär att varje spelare i ett bolagsspel i ett visst lotteri äger en viss del av spelet och sedan kan räkna med sin specifika del av vinsten. Det är värt att notera att theLotter själv skapar bolagsspel för sina bästa lotterier, och du behöver bara bestämma om det lotteribolag du vill ha mer än andra.

Spelare väljer att spela med en lotteriprenumeration om man vill betta på lotto i varje dragning. På spelsidan theLotter får man denna möjlighet. Om du har en sådan prenumeration kan du ändra nummer för betting, du kan avbryta och förnya prenumerationen igen.

Ja, The Lotter är en laglig spelsida som har en svensk spellicens. Tack vare det faktum att theLotter fick den här licensen från Spelinspektionen får du bara en trygg bettingupplevelse. TheLotter garanterar också alla sina användare skattefria lottovinster, säkra betalningar, svensktalande kundsupport och villkoren för ansvarsfullt spel.

Tack vare det faktum att theLotter är en licensierad svensk spelsida, får varje spelare möjlighet att betta på online lotto ansvarsfullt. Det viktigaste är att inte spendera mer än du har råd. Spelsidan erbjuder att ställa in insättningsgränser, tidsgränser för spelet, och även om det är nödvändigt, pausa och avstänga sig från lotterier. Spelare kan hitta all detaljerad information på theLotter i avsnittet ”Ansvarsfullt spelande”.

18+ | Regler&Villkor | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se
Om du vill dela din åsikt om theLotter med andra spelare, besök vårt TheLotter Forum.

Summary
Spelsajter erbjuder att betta på bästa lotterier från hela världen.
Vi älskar
  • Svensk spellicens
  • Hitta theLotter Sverige Forum på vår webbplats
  • Skattefria vinster
  • Kundsupport 24/7
  • Online Lotto
  • Betalningar via Trustly
Vi gillar inte
  • Erbjuder inte PayPal
  • Erbjuder inte Swish
9
Nästan perfekt

Säg vad du tycker!

0 0